Vrijdag 1 mei 2009

Terug programma

SOIREE – SOUTERRAIN meets FOTON

Feest/concert

Vrijdag 1 mei – 21:00-...

Souterrain Production presenteert zich als een polyvalente structuur waar artistieke, associatieve en evenementiële dimensies elkaar overlappen om tegemoet te komen aan eenzelfde culturele finaliteit. De leden van Souterrain ondersteunen en promoten de initiatieven die de straat als creatieve en expressieve ruimte gebruiken. Symbool van zelfoverstijging en van de kanalisatie van emoties naar een positieve ingesteldheid
- symbool van de vorming van een ganse jongerengeneratie naar de Kunst van de competitie die Hip Hop genereert - symbool van een alternatieve pedagogie voor een jeugd die opgroeit in de marge van de instellingen - symbool van een sociale impact die mensen ertoe aangezet heeft zich te organiseren - en voor sommigen ook een symbool voor hun socio-politiek engagement... Dit is in een notendop waar Souterrain voor staat na weldra vijftien jaar passievolle werking.

Het slot van de avond wordt ingevuld door de Brusselse multiartistieke octopus Foton, onder de vorm van twee feestelijke dj-sets.

MIKKI Jonge dj die haar hip hop, soul, jazz, house & funk sets reeds ten gehore heeft gebracht in Smak, Charlatan, 10 Days & KVS.

NSA CREW: Brad Smith & Dj Substanz

Het cv van Brad Smith, winnaar en jurylid van verschillende DMC competities, vertoont een uitgebreid dj parcours : Gallery Louise, Soho, You, Studio 44, Zulu Nation, Hip-hop(e), … In de entourage van Dj Substanz vinden we namen als Dj Dutam en Le Saint. Was reeds te horen in Who’s Who’s Land, le Factory (resident), la Bodega, Gazon, Dour, …

INVADERZ Invaderz bestaat uit S.kaa, Béhybé, Sabeer en Hofusk, afkomstig uit verschillende andere groepen: La Tourbe, HNS, S.kaa & Barok, RainyDayz. Hun motto : een stapje verder gaan en hip hop clichés doorbreken.

MARI’M De rap van Mari’M verraadt haar dubbele roots : oosters en westers, Syrië en België. Haar kracht bestaat uit het bijeenbrengen van de rijkdommen van deze twee haast tegensgestelde werelden.

LOWDJO (Foton – B) - http://lowdjo.blogspot.com/

Lowdjo

Eén van de meest eclectische dj’s van Belgie: van Afrikaanse kwaito over Braziliaanse favela funk, tot Balkan bangers uit Oost-Europa, afgekruid met het beste uit de hedendaagse ‘westerse’ electronica. Shake that b-o-o-t-ay!!!

Lowdjo’s micronomicsmixezzz 2008 available here

ANTZ (Foton – B) www.foton.be Hans De Man aka Antz staat garant voor intense en schizofrene djsets, waar ijzige electro, warme ragga, overstuurde speedcore en vrolijk gestoorde psychobilly hand in hand gaan.

www.souterrain.be